Awesome San Fransisco Renovation

Park Street Renovation

via

The renovation doubled the size of Katie and John Eller’s old Victorian

from just over 1,000 square feet to just over 2,000 square feet.

More importantly, it untangled the mismatched layout and separated the

public and private spaces while opening up the south-facing wall to let in ample daylight.

They were successful in keeping the original charm of the home but have given it

a new, modern color palette forcing you to appreciate the home’s crisp lines and

simple, straight forward architecture.

See the beautiful result below.

New

Original

Original

New

Living Space

Kitchen

Kitchen

Bathroom

Bathroom

Back Upper Deck

Mudroom & Stairway

Open and Light

Bedroom with a view of the backyard

The Backyard

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: